facebook

Koningsdag 2018 in Terwolde

Koningsdag 2018 komt er weer aan nog iets meer dan een maand en dan hebben we weer deze feestelijke dag. Ondertussen hebben  wij het bestuur al weer een mooi programma opgesteld.

De dag indeling is klaar, deze ziet er als volgt uit.

De opening is om 10.00 uur met de aubade. Aansluitend van de aubade doen we de reeds beroemde kidsrun welke om het feestterrein en de school in het gaat plaats vinden. De aan meldingspapieren worden nog afgegeven in klassen op de school, indien geen papier ontvangen dan kan aan melden via onderstaand mailadres  ook.

Vanaf 13.30 uur mag iedereen zich inschrijven voor de fietstocht.  Vanaf 14.00 uur is de start. Deze fietstocht was vorig jaar een groot succes en we kregen veel complimenten voor deze tocht. Halverwege de route is er weer een rustplek waar even een versnapering kan worden genuttigd. Inschrijving voor deze fietstocht is € 3,50 euro  dit is inclusief een muntje, deze kan nadat de route is afgelegd worden ingeleverd voor een drankje op het feest terrein.

Tussen 14.00 en 14.30 beginnen ook de Terwoldese Games, deze spelletjes zijn voor de jeugd van Terwolde. De spellen gaan weer genoeg uitdaging hebben, zodat een ieder zijn energie en kracht er in kwijt kan. We gaan er vanuit dat de winnaars van vorig jaar ook dit jaar weer van de partij zullen zijn om de de wedstrijd weer aan te gaan met nieuwe teams. Wel vragen wij aan de teams om een volwassen coach mee te nemen. Dit om de leden van het team te begeleiden maar ook om de punten telling van het team bij te houden.

Aanmelden voor de Terwoldese games kan via het onderstaande mailadres . oranjecomiteterwolde@hotmail.com Aanmelden kan tot dinsdag 24 april.

Hopelijk zien wij jullie allemaal weer op deze feestelijke dag in Terwolde.