facebook

Koningsdag 2019

Koningsdag zijn we begonnen met de aubade deze wordt door Ons Genoegen muzikaal ondersteunt. De muziekanten van Ons Genoegen waren met een grote groep aanwezig.
Zij hebben het volkslied gespeeld welke door de vele aanwezigen werdt meegezongen. Tevens hebben zij nog een aantal muziekale stukken gespeeld.

Na deze mooie opening van Koninsdag 2019 waren de kinderen uit Terwolde aan de beurt. Aan de kidsrun deden circa 75 kinderen aan mee. De kinderen werden op basis van de groep waarin zij zitten op de basisschool uitgenodigd om de kidsrun te gaan doen. Dit kan niet zonder een warmingup, hieraan werd dan ook door alle aanwezige kinderen mee gedaan.

Na warm te zijn geworden werden de groepen 1 voor 1 gevraagd om naar de start te komen en voor de betreffende kinderen het parcour te gaan rennen.

.
Van elke groep kregen de nummers 1,2 en 3 een medaille uitgereikt, er waren zelf in bepaalde groepen vier kinderen welke een medaille kregen daar er meerdere kinderen gelijktijdig over de finisch waren gekomen.

Na het uitreiken van de medailles konden we terug kijken op een zeer geslaagde ochtend van koningsdag 2019.